Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem!


Medlemsavgift för säsong 2018/19 ej fastställd!

 

Medlemstyp Kostnad Information
Individuellt medlemskap 200 kr Gäller för alla som deltar vid träningstillfälle

Familjemedlemskap 350 kr Gäller för en familj som har två eller fler aktivabarn inom föreningen. (Barnen blir medlemmar)
Guldmedlemskap 600kr Gäller för hela familjen som vill stödja
föreningen. (Alla blir medlemmar)

OBS! Alla som tränar och spelar seriespel i Tranås Basket måste vara medlemmar i föreningen. Varje spelare är automatiskt försäkrade vid skador under träning och match. Samt även för de lag som spelar i seriespel så är spelarlicensen kopplad till betald medlemsavgift.

Betalning

Alla avgifter är engångsavgifter som gäller för en säsong(2018/2019). Avgifterna betalas in till vårt bankgiro 617-9394. Ange spelarens personnummer (ÅÅMMDD-XXXX) vid betalning. Var god
skicka ett mail till This is a mailto link i samband med betalningen där du anger samma
information samt vilken träningsgrupp och typ av medlemskap betalningen avser.

Familjemedlemskap/Guldmedlemskap: ange alla aktiva barns fullständiga namn och personnummer i mailet för att vi ska kunna registrera alla medlemmar i våra register.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Tranås BBK - Basket
Falkgatan 5
57333 Tranås

Besöksadress:
Falkgatan 5
57333 Tranås

Kontakt:
Tel: 0706860846
E-post: This is a mailto link

Se all info

ica-logo

 

 

TP

 

 

Donnia Skinn

 

tranas-tidning

 

Krispy

 

 

Stiga

 

 

2win